Navigatie

Algemene voorwaarden

                                  

Algemeen:

Close4ever begrijpt dat een snelle levering van de door u bestelde producten van belang kan zijn en wij maken uw bestelling dan ook zo spoedig mogelijk verzendklaar. Een levertijd is echter afhankelijk van een aantal factoren zoals de wijze van betaling de beschikbaarheid van de bestelde producten en de wijze van aflevering. Wij streven echter naar een gemiddelde levertijd van 4 werkdagen (na ontvangst betaling).

Retouren:

Wij nemen geen artikelen retour, aangezien alle artikelen na verwerking niet meer te hergebruiken zijn . De artikelen zijn speciaal met een door u ingestuurde foto bewerkt en en zijn daardoor dan onbruikbaar. Alleen als door u aangetoond kan worden dat Close4ever aansprakelijk is voor de fout, zullen we samen op zoek gaan naar een oplossing.Levering

Al de prijzen op Close4ever zijn incl. verzendkosten en excl. B.T.W .
Close4ever bezorgt de bestellingen zelf in Gorinchem en omstreken. Mocht u twijfelen of wij bij u thuis bezorgen, neem dan even contact met ons op. Woont u buiten ons bezorggebied dan kunnen we eventueel in samenspraak besluiten een product per post toe te zenden. De kosten hiervan zijn dan voor de afnemer. Een andere mogelijkheid is dat u uw bestelling zelf komt afhalen.
Close4ever biedt geen garantie op producten die per post worden toegezonden. Reden hiervoor is dat wij daar geen invloed op uit kunnen oefenen.

U kunt wel kiezen voor verzekerd versturen.(+€7.00)
U kunt ten alle tijden uw bestelling bij ons bedrijfspand ophalen. U dient dit dan aan te geven bij het plaatsen van uw bestelling (is een optie en alleen op afspraak)
Close4ever behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren.

Betalen:

*Bij aflevering (verzending onder rembours)
Indien u betaalt bij aflevering dan gaan we zo snel mogelijk uw bestelling verzendklaar maken. U betaalt contant bij aflevering van de producten. De kosten van verzending onder rembours bedragen € 15,00 en zijn voor rekening van de klant.

*In ons bedrijfspand (contant)
Indien u betaalt in ons bedrijfspand dan gaan we zo snel mogelijk uw bestelling klaarzetten. U betaalt bij het afhalen van de producten, dit kan alleen contant en op afspraak.

*Overboeken naar onze bankrekening. Zodra het geld is bijgeschreven op onze bankrekening gaan wij over tot het produceren van het door u bestelde artikel.


Transportschade.

Kiest u ervoor om de bestelling via reguliere post te ontvangen dan is Close4ever niet aansprakelijk voor verlies of schade van het pakket.

Als u kiest voor aangetekend verzenden is Close4ever bereid bij verlies en/of schade voor u een oplossing te zoeken en u een nieuw (gelijkwaardig) artikel aan te bieden.

Foto`s:

Close4ever behoud het recht om foto`s te gebruiken voor reclame en/of voorbeeld materiaal.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2019 close4ever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel